FEDEZD FEL A FUTURÁT,

Magyarország legnagyobb tudományos játszóházát, hozd el a családot Mosonmagyaróvárra, szerezzetek életre szóló közös élményeket!

Gondoskodunk róla, hogy a család minden tagja igazán jól érezze magát!

KISGYEREKKEL JÖSSZ?

Az épület összes szintjén helyet kaptak kifejezetten kisgyermekeknek szóló játékok. Az eszközök túlnyomó többsége mindenki számára elérhető, megfogható, kipróbálható. A FUTURA klimatizált, akadálymentes, babakocsival bejárható, az épületben panoráma lift üzemel, rendelkezik pelenkázóval.

ISKOLÁS A GYEREK?

Garantáltan mindent ki fog próbálni. Nézzétek végig az összes szintet, és ha még van energiátok, ajánljuk fantasztikus nyomozós játékunkat, a “Tesla küldetést”!

MIT KEZDJ A KAMASZOKKAL?

Fakírágy, séta egy függőhídon – vállaljátok a kihívást! Teszteljétek képességeiteket, fedezzétek fel technikai eszközeinket, vagy szabaduljatok a Pániklaborból!

HOZD A NAGYIT IS!

A FUTURA az a hely, ahol előkerítheti gyermeki énjét, és éveket fiatalodhat pár perc alatt.

Mi vár Rád a Futurában?

Négy szintes tudományos játszóház egy 300 éves műemlék magtárban, ahol felfedezheted a négy őselem, a Víz, a Föld, a Levegő és a Tűz titkait, a Szigetköz növény- és állatvilágát.

ELÉG BÁTOR VAGY?

Próbáld ki, sétálj át a függőhídon!

ELBŰVÖLNEK A TECHNIKAI ÚJDONSÁGOK?

Játssz az Okos homokozónkkal!

TEKERNÉL EGYET?

Pattanjatok az áramot termelő szobakerékpárok nyergébe, és indulhat a futam!

Pancsoljatok együtt a beltéri vizes játszóterünkön, szórakozzatok a hangokkal, fényekkel!

A MI JÁTSZÓTERÜNKRE ROSSZ IDŐBEN IS ELINDULHATSZ!

A „Pocok világ” beltéri játszótér izgalmas játszóhely, melynek témája a talaj titokzatos és rejtett világa, mászókával, búvóhelyekkel, csúszdával, vakondjárattal, hangyabáb ringató labdafürdővel, hangyaboly járatokkal és óriás pókhálóval.

ELŐADÁSAINK

Az I. emeleti előadótermünkben látványos kísérleti bemutatóval, a II. emeleti kiállítótérben Tesla transzformátor bemutatóval, a III. emeleti planetáriumban csillagászati előadással várunk.

Extra élményekre vágysz?

ÍME TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

Hírek:

OSZTÁLYKIRÁNDULÁS?
Irány a Szigetköz fővárosa, Mosonmagyaróvár!

Fedezzétek fel Ti is a Futurát, próbáljátok ki az izgalmas feladatokat és a kalandos programokat,

MERT JÁTSZANI JÓ!

Tervezzetek több napos osztálykirándulást, ismerjétek meg a környéket és fedezzétek fel a rengeteg érdekességet – mert megannyi csoda rejlik körülöttünk!

KAJLA ÚTLEVÉLLEL ÉRKEZEL A FUTURÁBA?

Pocok színező Kajla pecsét mellé

Megajándékozunk egy 12 részes cuki színezővel, aminek főszereplője ki más is lehetne, mint a Futura kabalaállata, POCOK.

Mit mondanak látogatóink?