Sikeresen elértük a Családbarát szolgáltatóhely minősítést

Családbarát szolgáltatóhely a Futura

A családbarát szemlélet a nyitás óta jellemző a Futura életére, ennek elismerése a tanúsító védjegy újbóli elnyerése.

A védjegy megszerzéséhez egy eredményes audit vizsgálat szükséges, melynek fontos szempontjai az épülettel, a tárgyi feltételekkel, a kínált szolgáltatásokkal és programokkal kapcsolatos családbarát kritériumok megléte.

A babakocsis megközelíthetőség, a szoptató és pelenkázó helyiség, a wc szűkítő, az etetőszék alap elvárások, kérésre babaápolási szerekkel és pelenkával is tudunk szolgálni.

Fontos kritérium a családos, gyermek és diák kedvezmény biztosítása, a családi és gyermek programok szervezése, továbbá az a tény, hogy figyelembe vesszük a látogatóktól beérkező, kéréseket, javaslatokat és ez alapján bővítjük családbarát intézkedéseink körét.

Szeretettel várjuk a családokat!

További hírek

Futura tábor 2024

Futura tábor 2024

ELREPÍTÜNK A TUDOMÁNY VILÁGÁBA! Mit kínálunk? Minden nap önfeledt játékot négyszintes tudományos játszóházunkban. A „Pocok világ” volt táborozóink kedvence a tavalyi évben. Látványos kísérleti bemutatókat

Read More
Húsvéti tojáskeresés a Futurában

Húsvéti tojáskeresés a Futurában

2024. március 31-én és április 1-jén, Húsvét vasárnap és hétfőn különleges programmal készülünk. CUBETTO nevű cuki robotunkkal képernyő nélkül, egyszerű lépésekkel megtanítunk a programozás alapjaira,

Read More